מרפאת עידנים - סלט לחוץ
 סלט לחוץ     
דף הבית >> מתכונים לבריאותכם >> סלט לחוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
סלט לחוץ
 
 

סלט ישראלי טיפוסי מירקות טריים נחשב על פי הרפואה הסינית כמזון בעל איכות קרה ועל כן, צריכה קבועה שלו נוטה להחליש את מערכת העיכול.

הסלט הלחוץ הינו קל יותר לעיכול והוא עובר כבישה קלה העוזרת להעשיר את פלורת המעיים.

 
מצרכים:

מגוון ירקות העונה: חסה, מלפפון, כרוב, בצל, גבעולי סלרי, צנונית, צנון.

תיבול לפי הטעם: מלח ים אטלנטי או רוטב סויה TAMARI או מיסו לבן.

אופן ההכנה:

 חותכים דק את הירקות ומתבלים במלח \ רוטב סויה \ אומבושי \ מיסו

 מערבבים היטב ולוחצים בידיים את הירקות עד שיוצא מיץ מהירקות

  רצוי לחכות כ - 30 דקות לפני האכילה.


הצעת הגשה:
טחינה ירוקה - טחינה משומשום מלא עם פטרוזליה,כוסברה ושמיר אורגניים.

 
בתאבון! 
 
 
 
 

אהבתם? הטיפ עזר לכם?  שתפו אותי בפייסבוק

 


שלכם,
צוות מרפאת עידנים 09-7430045
רפואה עתיקה - בעידן חדש
הבית לבריאות המשפחה

 


הגעתם לכאן במקרה? אתם מעוניינים לקבל עוד טיפים, מתכונים ומידע בנושאי בריאות? לחצו כאן